luni, 16 martie 2009

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine cand ii chemi in momentele frumoase ale vietii si in cele rele...cand vin nechemati."
PRIETENIA


Prietenia se masoara doar in amintiri,pace si iubire...
Prietenia reprezinta iubirea infinita, este cel mai valoros lucru, cea mai deschisa discutie...adevarul cel mai dur, cel mai sincer sfat si cea mai mare comuniune de ganduri de care sunt capabili femeile si barbatii.
Nu exista iubire mai mare si mai puternica decat cea pe care o exprima prietenia... un lucru bun devine mai bun si mai frumos daca poti sa-l imparti cu prietenii.
Prietenii au ceva ce iti lipseste...de pilda optimismul. Ei te aduc pe drumul cel bun cand ai te-ai ratacit in pustiu…
Kilometri obositori trec repede si ii parcurgi mai vesel, mai usor...Si lumea-ntreaga pare mai colorata cand ai un prieten drept insotitor...

Prietenii cei mai apropiati sunt cei care inteleg cel mai bine ce e cu viata noastra, carora le pasa de noi la fel ca si noua, care ne sunt alaturi la bune si la rele, sunt cei care rup farmecele asupra singuratatilor noastre. Prietenii trainici sunt cu adevarat una dintre bogatiile vietii.
Averea ta este acolo unde sunt prietenii tai. Temelia adevaratei prietenii este increderea !!! Edificiul ei-respectul...Prieteni, tovarasi de drum, iubiti, ne sunt cei care ne acorda increderea lor deplina..si noi la randul nostrum..
Un prieten este alaturi de tine atunci cand nu mai e nimeni altcineva…atunci toti au disparut in ceata…. Tot ce pot face pentru prietena mea este sa-i fiu pur si simplu prietena..
Nu am averi cu care sa-l rasplatesc..Daca el stie ca prietenia lui ma face fericit, nu va dori o alta recompensa. In asta consta maretia prieteniei...Tin la tine pentru ca stii sa ignori slabiciunile si ratacirile mele si ma sustii cu fermitate sa dau ce-i mai bun din mine si ca totul la final va fi bine. Un prieten te accepta asa cum esti...dar spera la ceea ce ai putea sa fii... Pentru a-ti face un prieten trebuie sa mai inchizi cate un ochi. Pentru a-l pastra insa pe amandoi. Un prieten este cineva care te stie pe dinafara si inca-i mai place ce vede.Bucuria pare a fi fost data pentru a fi impartasita... Cand prietenii sunt cei adevarati, ei reprezinta cel mai sigur lucru din lume...Prietenii sunt tot ce conteaza...nu as putea trai fara dragostea lor...